Tarih: 01.05.2024 20:44

ANNE MÜZESİ’ HAMAMARKASI’NDA AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Anneler günü öncesinde, yazar Şermin Yaşar tarafından hayata geçirilen Anne Müzesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki,  Milli Eğitim Eski Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Anne Müzesi Kurucusu Şermin Yaşar ve diğer protokol üyeleri ile birlikte müzeyi gezdi.

 “ALTINDAĞ BİR MÜZE DAHA KAZANDI” 

Anne Müzesi’nin Altındağ’a değer kattığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Altındağ, ilçede yer alan müzeler nedeniyle adeta bir Müze kenti oldu. Anne Müzesi’nin açılmasıyla birlikte Altındağımız çok anlamlı bir müze daha kazandı. Hamamarkası’nın böyle güzel müzelere ev sahipliği yapması bizleri çok mutlu ediyor. Hamamarkası’ndaki tüm tarihi alanların, kültür ve sanat alanları olarak hizmet vermesini istiyoruz. Müzenin açılmasında emeği geçen herkese, çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu e-posta ve ekleri, e-postada gönderildiği belirtilen kişi/kişilere özel ve gizli olup; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 25 Mayıs 2018 tarihli Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) kapsamında kişisel veriler içerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafınıza gönderim amacı ile orantılı olarak kullanılması kanuni bir zorunluluktur. E-postanın içermekte olduğu kişisel veriler, gönderim amacı dışında kullanılamaz, çoğaltılamaz, arşivlenemez, ilgili kişinin veya Belediyenin onayı olmaksızın üçüncü kişilere aktarılamaz. Kişisel verilerin gönderim amacı gerçekleştiğinde yasal süreler içerisinde tarafınızdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kişisel verilerin gà ¼venliğinin sağlanması sorumluluğu tarafınıza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumluluğu bulunmamaktadır.
Bu e-postanın muhatabı olmamanıza rağmen size ulaşmış olması halinde e-postayı derhal imha ederek bu durumu gecikmeksizin tarafımıza bildirmenizi rica ederiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —