İlginizi Çekebilir
Bozkırın Tezenesi Anılacak
Bozkırın Tezenesi ünlü Halk Ozanı Neşet Ertaş, Yenimahallede anılacak. Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 6ncı Aşıklar Şöleni ve Neşet Ertaşıı Anma Günü 26 Eylülde yapılacak.
11 Aşık, Ertaş’ı yad edecek
Yenimahalle Belediyesi’nin usta ozanın anısına hizmete sunduğu Neşet Ertaş Parkı’nda gerçekleşecek programda çok sayıda aşık, sazı ve sözüyle eserleri sınırların ötesine geçen Ertaş’ı yad edecek.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik, 26 Eylül Cuma günü saat 18.00’de yapılacak. Tüm Yenimahalle halkının davetli olduğu programa aşıklar Yaşar Demir, Zeki Erdali, Erol Şahiner, Mustafa Aydın, Gülsüm Kahraman, Ali Tuncer, Binali Kılıç, Veysel Yıldızer, Muhlis Denizer, Ozan Sinemi, Mustafa Sayılır katılacak.
Ankara
27.03.2026
- İMSAK 05:10
- GÜNEŞ 06:34
- ÖĞLE 12:59
- İKİNDİ 16:29
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
- Cuma 15.8 ° / 3.6 ° Güneşli
- Cumartesi 13.9 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 8.8 ° / 3 ° Orta kuvvetli yağmurlu


