CHP Çankaya A. Adayı Yaşar Tüzün Projelerini Paylaşıyor

CHP Çankaya A. Adayı Yaşar Tüzün Projelerini Paylaşıyor

CHP Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Tüzün, `Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu`nu ziyaret ederek hedef ve projelerini anlattı.

 2 dernek ve 2 vakfın üye olduğu Kızılırmak Federasyonu Başkanı Cemal Kaman ve çok sayıda dernek başkanı ile Alevi inanç önderlerinin yer aldığı buluşmada, Tüzün neden Çankaya`dan aday olduğunu ayrıntılarıyla anlattı. 15 yıl önce milletvekili seçilip Ankara`ya taşındığında Dikmen`e yerleştiğini belirten Tüzün,  "Ben o zaman Keçiören`e yerleşseydim ve Keçiören`de ya da Mamak`ta yaşasaydım oradan aday olurdum" dedi.

Çankaya`nın çağdaş Türkiye`nin simgesi olduğunu vurgulayan Tüzün,  CHP örgütlerinin her kademesinde çalıştığını, belediye meclis üyeliği, belediye başkanlığı, il başkanlığı ve milletvekilliği yaptığını anlattı.

Federasyon Başkanı Cemal Kaman da konuşmasında Tüzün`ün yaşamının her aşamasında demokrasi mücadelesini bırakmadığını belirterek, "Bizim Çankaya Belediye Başkanı için aradığımız temel özellik Emek-Demokrasi-Laiklik ilkeleri ile tabanda karşılığı olması. Sayın Tüzün bu özellikleri fazlasıyla taşıyor" dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

07.04.2025

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:16
  • ÖĞLE 12:56
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:25
  • YATSI 20:47
  • Pazartesi 16.4 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Salı 13.5 ° / 5.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu