DOST MECLİSİ PLATFORMU YENİ TOPLANTISINI YAPTI

DOST MECLİSİ PLATFORMU YENİ TOPLANTISINI YAPTI

Dost meclisi platformu yapılan toplantısında yapılan oylama sonucunda oy birliğiyle Salih Ziya Kul platform başkanı seçildi.

Yapılan toplantıda Dost meclisi platformu iki yıldır başkanlığı yürüten Derviş VURAL ile toplanan platform yeni döneme dönük kendi içinde her üyenin ayrı ayrı görüşü alınarak önemli kararlar aldı.

 Oy birliği ile alınan kararlar sonucu yeni dönem başkanlığına Salih Ziya Kul seçildi. Yaklaşık 2 yıl önce kurulan bu platform, yaşadıkları ilçelerde tanınan bilinen 68 saygın üyelerden oluşan Ankara’nın her ilçesinden bünyesinde üye bulunduran dost meclisi platformu Derviş VURAL başkanlığında yaptığı toplantıda önemli kararlar aldı.

Alınan kararlarla yönetimini belirleme yetkisi de yeni başkana verildi.  Başkan Salih Ziya Kul oy birliği ile seçilmesinden dolayı platform üyelerine Teşekkür ile başladığı konuşmasında adı üzerinde DOST MECLİSİ PLATFORMU nu 2 Yıldır başkanlığını ve yönetimini yürüten arkadaşlarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 

Kul; yeni dönem için yapılan müzakereler sonucu katılımcı üyelerin tek tek görüşlerini aldı. Her üyenin kendi kimliği ve aidiyeti ile bireysel tercih ve harekette bulunabileceklerini ancak bundan sonra platformumuzca oluşturulacak temel ilkelere bağlı kalarak sonrası için ortak akıl ve kararlarla hiç bir siyasi  yapı yada oluşuma, kurum ve kişiye bağlı veya angaje olunmadığı görüşü ile kendi üyeleriyle oluşturulacak stratejilerine bağlı kalmak kaydı ile açık olacağı görüşünde birleşildi. Bağımsız ve bağlantısız karar altına alınmasından son derece mutlu olduğunu söyledi. 

 Üyelerinin yaşadığı ilçede ve şehirde tanınan bilinen ve sevilen kişilerden oluştuğunu, referansla üye yapıldıklarını , yine üyelerin referansı ile Dostlar Meclisini yeni dostlarla büyüterek Ankara da yakın zamanda ilk olan ve son derece etkin olan yapısını genişletme kararı aldı. Yakın dönemde belki de Türkiye’de de ilk olan Dostlar Meclisi Platformu ortak akılla ve istişare ile belirlenecek yol haritasına göre  hareket edeceklerinin kararı alındı.

DOSTLAR MECLİSİ PLATFORMU

Başkan : Salih Ziya KUL,

Üyeler

Derviş VURAL,

Selim SÖNMEZ,

Arif YALÇINKAYA,

Ali Rıza ERCAN,

Fikret ŞAHİN,

Cevdet VURAL,

Cemil AKBULUT,

Mustafa Adil ÖZKAN,

Bülent ALTINIŞIK,

Cankut SARITAŞ,

Ergün MARAŞLI,

Erdal BAĞ,

Fahri KAYMAZ,

Feryal TANRIVERDİ,

Haluk BARAN,

Hüseyin BURGAZ,

Asiye YILDIRIM,

Özer İNCEGÜL,

Beyhan KIRIKKALE,

Aydın BİLECEN,

Vural AKYOL,

İrfan ALPAT,

İrfan KAYA,

İsmail ÖZATEŞ,

Kadir YAYLI,

Nadir DEMİR,

Uğur BORA,

Kamil GÖKSU,

Mehmet YÜKSEL,

Meryem HACISALİHOĞLU,

Murat YAPRAK,

Mustafa KARACABEY,

Naci ÜNSAL,

Nafiz YAYLA,

Nihat BOZKURT,

Nuri GÜNEY,

Sevin ÇAĞLAYAN,

Sezgin ÇELİK,

Tekin GÖRGÜLÜ,

Ünal UYGUR,

Ümit YILDIRIM,

Yakup ODABAŞI,

Yetkin ÖZTÜRK,

Yılmaz UĞURLU,

Ali ASLAN,

Akın UYAR,

Ali BİLİCİ,

Figen ŞAHİN,

Arif LALE,

Çetin TOPÇU,

Dursun TEKİN,

Ebru KEMERKAYA,

Gültekin ÇELİK,

Hasan ARSLAN,

Kaan CANPOLAT,

Osman BAŞER,

Sefa EKİZ,

Tamer SEÇKİN,

Vahap AKBABA,

Mehmet ALTIPARMAK,

Tansel GEYİK,

Mehmet ÖZTÜRK,

Serkan OĞUZ.