Tarih: 27.08.2024 16:08

EĞLENCE SİNCAN PARK’TA…

Facebook Twitter Linked-in

Sincan Belediyesi yaz akşamlarını şenlendiriyor, Sincan Park’ta her yaştan vatandaşa hitap eden, birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Sek sek oyunundan, çuval yarışına, sandalye savaşlarından kule yarışlarına kadar pek çok yarışma hem çocukları hem de anne babalarını eğlenceye doyurdu, birbirinden lezzetli kahve ikramları eşliğinde vatandaşlar dolu dolu bir hafta sonu geçirdi.

Sincan Park’ta düzenlenen, çeşit çeşit lezzetli kahve ikramları eşliğinde; spor, denge ve mantık oyunları etkinliği vatandaşlardan tam not aldı. 7’den 70’e binlerce kişi, Sincan Park’a akın etti. Kahve ve oyunlarla kaliteli bir hafta sonu geçiren Sincanlı vatandaşlar Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a, eğlence dolu anlar için teşekkür etti.

Yazın Tadı Sincan Park’ta Çıkıyor

Birbirinden eğlenceli oyun ve etkinliklerle yazın tadı Sincan Park’ta çıkıyor. Sandalye kapmaca, halka atma, pinpon, jenga, ayak tenisi, sokak basketbolu gibi oyunlarla keyifli zaman geçiren Sincanlılar Sincan Park’ı çok seviyor.

Alanda kurulan oyun alanlarının yanı sıra, kahve meraklılarına özel olarak kurulan “Kahve Atölyeleri” de bilgilenmek isteyenlerin gözdesiydi. Çeşit çeşit kahve türleriyle kahve nasıl demlenir? Kaliteli kahve nasıl olmalıdır? Gibi sorular da Sincan Park’ta yanıt buldu. Özenle demlenen kahveler misafirlere ikram edildi, Sincanlılar hem kahveye hem eğlenceye doydu.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —