ETİMESGUT BELEDİYESİ ŞAŞMAZ OTO SANAYİ SİTESİNDE 200 KİŞİLİK HAFTASONU TEMİZLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ETİMESGUT BELEDİYESİ ŞAŞMAZ OTO SANAYİ SİTESİNDE 200 KİŞİLİK HAFTASONU TEMİZLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bölgenin önemli oto tamir ve bakım merkezlerinden olan Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’nde kapsamlı temizlik

Etimesgut Belediyesi, ilçe genelinde devam eden temizlik seferberliği kapsamında 38 mahallenin yanı sıra bölgenin önemli oto tamir ve bakım merkezlerinden olan Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’nde kapsamlı temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirildi. Temizlik İşleri Müdürünün koordinesiyle yapılan çalışmalarda; 6 Temizlik Amiri, 180 kişilik yer temizlik süpürgecisi,20 ot biçme ve toplama görevlisi, bölge kontrol araçları, 5 adet büyük süpürge aracı, 5 adet çöp kamyonu, 2 adet damperli kamyon, 1 adet CSB kepçe ve 1 adet cadde ve sokak yıkama aracı ile Şaşmaz Oto Sanayi sitesinin genel ve ayrıntılı bakımı yapıldı.

Ankara'nın gözde sanayi bölgelerinden biri olan Şaşmaz Sanayi Sitesi, şehrin merkezinde konumlanmıştır. Şaşmaz semtinde yer alan bu sanayi alanı, birbirinden farklı sektörlerden işletmelere ev sahipliği yaparak canlı bir merkez oluşturur. Etimesgut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce toplamda 200 kişilik bir ekiple sanayi sitesinde genel çapta temizlik yapıldı.

“Çalışmalar Düzenli Olarak Devam Edecek”

Pazar günü sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde koordineli bir şekilde çalışmalara başladı. Hafta içi yoğun araç trafiği nedeniyle detaylı bir şekilde temizlenemeyen Şaşmaz Oto Sanayi, Pazar günü Etimesgut Belediyesi ekipleri tarafından özenle temizlendi.

Ekiplerin tüm ana caddelerde, ara sokaklarda ve kaldırımlarda yaptığı detaylı temizlik çalışmaları kapsamında yollar süpürge araçları ile temizlenirken, araçların giremediği yerlerde ekipler süpürme işlemini gerçekleştirdi. Bazı alanlarda ise sabunlu su ile yıkama yapıldı. Temizlik İşleri ekipleri; mahallelerin yanı sıra Sanayi esnafına ve emekçilere sağlıklı çalışma ortamı yaratmak amacıyla belli aralıklarla çalışmaların devam edeceği bilgisini verdi.



Ankara

16.09.2024

  • İMSAK 04:59
  • GÜNEŞ 06:24
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:18
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:22
  • Pazartesi 25.7 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 26.1 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 16 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı