Gençlik, CHP’nin İktidar Ateşini Yakacak Güçtür!

Gençlik, CHP’nin İktidar Ateşini Yakacak Güçtür!

CHP’nin gençlik hareketiyle Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşıyacağını ifade etti. Kök, gençlerin dinamizmi ve inancıyla partinin iktidara yürüyüşünü sürdüreceğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kalecik Gençlik Kolları Başkanı Umut Kök, gençliğin önemine vurgu yaparak, CHP’nin gençlik hareketiyle Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşıyacağını ifade etti. Kök, gençlerin dinamizmi ve inancıyla partinin iktidara yürüyüşünü sürdüreceğini belirtti.

"GENÇLİK, CHP’NİN İKTİDAR ATEŞİNİ YAKACAK!"

Umut Kök, son iki seçimde gençlik örgütlerinin büyük bir özveriyle sahada çalıştığını belirterek, "Genç arkadaşlarımızla birlikte hak ettiğimiz iktidarımızı almak için elimizden geleni yapacağız. İktidar ateşini gençlik yakacak ve CHP’yi iktidara taşıyacak," dedi.

"MECLİS'TEKİ FAŞİZAN TUTUMLARA KARŞIYIZ"

Kök, Meclis’te meydana gelen kavgayı kınayarak, "Bugün çiftçi kan ağlarken, köylü emeğinin karşılığını alamazken, emekliler 12 bin 500 TL’ye mahkum edilirken, AKP milletvekilleri faşizan tutumlarla milletin temsilcisi olamazlar. Bu vekili esefle kınıyorum. CHP, tarih boyunca halkının yanında olmuş, mazlumun sesi olmuş bir partidir," ifadelerini kullandı.

"GENÇLERİN UMUDU CHP’DİR"

CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanı, gençlerin CHP’nin umudu olduğunu vurguladı. "Gençlerimizin umudu olmak için CHP daha çok çalışmalı ve bunu gençlere inandırmalıdır. Biz bu mücadeleyi yürekli bir şekilde, inançla sürdüreceğiz. Dayanışma ruhuyla partimizi iktidar yapacağımıza inanıyorum," dedi.

"GENÇLERİN YENİ DÖNEME AİT DÜŞÜNCELERİ ÖNEMLİ"

Kök, seçim sürecinde gençlerin yeni döneme ait düşüncelerinin ve yöntemlerinin ne kadar önemli olduğunu gördüklerini belirterek, "Gençlerimizin fikirlerine ve taleplerine kulak vermeliyiz. Onlarla birlikte yol yürümeye hazırız," diye konuştu.

"CUMHURİYETİN IŞIĞINDA YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDİYOR"

Umut Kök, baskı rejimlerinin arttığı, özgürlüklerin kısıtlandığı bir dönemde gençlerin bu düzeni değiştirmeye kararlı olduğunu vurguladı. "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet’in ışığında yürümeye devam ediyoruz. Yerel iktidarını tamamlayan partimizi, büyük bir özveriyle hak ettiği genel iktidara kavuşturacağımız günler çok yakın," dedi.

"GELECEĞİMİZİ AYDINLATMAK İÇİN BÜYÜK BİR SORUMLULUK DUYUYORUZ"

Son olarak, Kök, Türkiye’nin geleceğini gençlerle birlikte aydınlatacaklarını belirterek, "Bu zamana kadar kazandığımız her zafer gençliğimizin dinamizmi ve inancıyla oldu. Şimdi bu enerji ve inancı daha da ileri taşımak, CHP gençlik örgütlerinin gücüne güç katmak için karşınızdayız," şeklinde konuştu.



Ankara

16.09.2024

  • İMSAK 04:59
  • GÜNEŞ 06:24
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:18
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:22
  • Pazartesi 25.7 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 26.1 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 16 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı