İYİ Parti'nin Olağan Kurultay süreci şubatta

İYİ Parti

İYİ Parti Başkanlık Divanı toplantısında, 2. Olağan Kurultay sürecinin, 2020 yılı Şubat ayında ilçe ve il kongreleriyle başlaması kararı alındı

İYİ Parti'nin 2. Olağan Kurultay süreci Şubat 2020'de başlayacak.Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında yapılan başkanlık divanı toplantısında partinin olağan kurultay sürecine yönelik karar alındı.

Karara göre, kurultay çalışmaları, şubat ayında ilçe ve il kongreleriyle başlayacak.Çalışmalar kapsamında ilçe ve il teşkilatları kongre yapabilecekleri tarihleri genel merkeze bildirilecek, genel merkez de ilçe ve il kongrelerine yönelik takvim oluşturulacak.İlçe ve illerdeki kongre sürecinin tamamlanmasının ardından haziran ayında da 2. Olağan Kurultayın yapılması hedefleniyor.



Anahtar Kelimeler: Parti' Olağan Kurultay süreci şubatta

Ankara

25.05.2025

  • İMSAK 03:30
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:46
  • AKŞAM 20:12
  • YATSI 21:53
  • Pazar 30.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.1 ° / 15 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.7 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı