KAHRAMANKAZAN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA ETMEYE DEVAM EDİYOR

KAHRAMANKAZAN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA ETMEYE DEVAM EDİYOR

Orhaniye Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılarak orucunu mahalle sakinleriyle birlikte açtıktan sonra her hafta gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Ciğir Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, CHP Milletvekili Adnan Beker ile birlikte Orhaniye Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılarak orucunu mahalle sakinleriyle birlikte açtıktan sonra her hafta gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Ciğir Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

 

Rahmet, bereket ve birlik ayı Ramazan’da, Orhaniye Mahallesi’nde, iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Çırpanoğlu, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerini yaşadığımız bu mübarek ayda, vatandaşlarla aynı sofrada buluşarak birlik ve beraberliklerini pekiştirdiklerini ifade etti.

 

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek, göreve geldiği ilk günden bu yana ilçedeki mahalleleri ziyaret etmeyi ve hemşehrileri ile bir araya gelmeyi önemseyen Başkan Çırpanoğlu gerçekleştirdiği iki mahalle ziyaretinde, vatandaşların yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alarak çözüm üretmek amacıyla mahalle sakinlerinin ihtiyaçları hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Vatandaşların belediye hizmetlerinden beklentilerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Çırpanoğlu, mahallelere yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

 

Başkan Çırpanoğlu, Sosyal Belediyecilik Anlayışını Mahalle Ziyaretleriyle Güçlendiriyor

 

Sosyal belediyecilik anlayışının yalnızca hizmet sunmakla kalmayıp, vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate almak olduğunu her konuşmasında belirten Başkan Çırpanoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmenin ve fikir alışverişinde bulunmanın çözüm üretme noktasında önemli olduğuna vurgu yaptı.

 

Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin vatandaşlarla güçlü ve verimli bir iletişim ortamı sağladığını ifade eden Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan’ın geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte inşa etmek amacıyla mahalle buluşmalarına devam edeceğini belirtti.

 

 



Ankara

02.04.2025

  • İMSAK 04:58
  • GÜNEŞ 06:24
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:20
  • YATSI 20:41
  • Çarşamba 14.3 ° / 7.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 11.9 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 11.9 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı