İlginizi Çekebilir
KEÇİÖREN TÜRKÜLERLE ŞENLENDİ
Keçiören Belediyesi tarafından her hafta ilçedeki farklı bir mahallede düzenlenen Mahalle Konserlerinde bu hafta Türk Halk Müziği sanatçıları Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür sahne aldı.
Keçiören Belediyesi tarafından her hafta ilçedeki farklı bir mahallede düzenlenen Mahalle Konserlerinde bu hafta Türk Halk Müziği sanatçıları Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür sahne aldı. Keçiören İncirli Mahallesi’nde düzenlenen konserde yediden yetmişe tüm vatandaşlar birbirinden güzel türkülere eşlik ederek keyifli bir akşam yaşadı.
Konseri vatandaşlarla birlikte dinleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Geleneğimizi, kültürümüzü, sevinçlerimizi, mutluluğumuzu yansıtan türkülerimizi ve sanatçılarımızı kıymetli hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Bugün de değerli sanatçılarımız Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür, nağmeleri ile halkımızın hoş vakit geçirmelerine vesile oldular. Sanatçılarımıza ve konserimize katılan tüm Keçiörenli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Altınok konserin sonunda sanatçılara çiçek takdiminde bulundu.
Ankara
13.05.2026
- İMSAK 03:47
- GÜNEŞ 05:29
- ÖĞLE 12:50
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 20:01
- YATSI 21:36
- Çarşamba 20.9 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 21.5 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 16.8 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


