İlginizi Çekebilir
Keçiören`de Tanrıverdi İddialı
Keçiören`de alan çalışmalarını ve toplantılarını sürdüren MHP Adayı Mehmet Ali Tanrıverdi hemşeri dernekleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.
İncirli Pirzola Et`te Keçiören`de ki Kırşehir dernekleri temsilcileri bir araya gelen MHP Keçiören adayı Tanrıverdi Keçiören`in gittikçe büyük bir köy`e dönüştüğünü ifade ederek Tanrıverdi, Keçiörende herkesin kapısnı çalarak destek istediklerini ifade etti.Tanrıverdi ; “Keçiören yıllardır gerekli hizmeti alamıyor diyerek projelerini paylaşırken ; " Her gün daha geriye giderek büyük bir köye dönüşüyor. Altyapı, ulaşım ve yapılaşmada Keçiören çok kötü yönetiliyor ve hizmet alamıyor. İnsanlar işine okuluna gitmesi adeta işkenceye dönüyor” diye konuştu.
Türkiye`nin en büyük ilçesi olan Keçiören`in bunu hak etmediğini sözlerine ekleyen Tanrıverdi, şunları söyledi: “Keçiörenimiz konumu ve imkânlarıyla çok daha fazlasına layık ve bunu hak ediyor. Maalesef yanlış yönetimler sebebiyle layık olduğunun çok gerisinde bulunuyor. Bu kötü gidişe 30 Mart`ta dur diyeceğiz. Keçiören`i insanların huzur, güven ve barış içinde yaşadıkları bir merkez yapacağız. Halkımız MHP`yi, MHP`nin Keçiören`e yaptığı hizmetleri biliyor ve yeniden bizi istiyor.”dedi.
Haber: Beril Çuhadaroğlu
Ankara
24.09.2026
- İMSAK 05:07
- GÜNEŞ 06:31
- ÖĞLE 12:46
- İKİNDİ 16:10
- AKŞAM 18:51
- YATSI 20:09
- Perşembe 18.9 ° / 8.4 ° Güneşli
- Cuma 20.6 ° / 10 ° Güneşli
- Cumartesi 22.4 ° / 12.6 ° Çok bulutlu


