İlginizi Çekebilir
Mamak?ı birlikte dizayn edeceğiz
Mamak CHP? den Beledğiye Başkan aday adaylığı ilk açıklamasını yapan toplantıdan toplantıya, davetten davete koşan ve çalışmalarına devam eden Mimar Cem Saklavcı 47 mahalle muhtarı ile yemekli toplantıda bir araya geldi .
Saklavcı Mamak mozağini parçalamadan bölmeden belediyecilik anlayışı içerisinde mamak ile ilgili sorunları sizlerle halkla birlikte çözümler üretmek plan ve projeleri hayata geçirmek için aday olduğunun da altını çizdi.mamak bir afrika ülkesi ve ikinci sınıf ilçe görüntüsünden çıkarılması gerektiğinede vurguladı.
Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören Aday Adayı Cem Saklavcı’ya 66 muhtar adına çalışmalarında başarılar dilerken desteklerinide dile getirdi.Güngören mahallelerinde muhtarlara hiçbir şey sorulmadan ve bildirilmeden hem belediyenin hemde ilçe yöneticilerinin işlem ve çalışmalar yaptıklşarını bu nedenle halktan çok şikayet aldıklarını dile getirirken halbuki biz muhtarlar en demokratik seçilen bire bir insanların gönlünü kazanarak seçildiklerini ve mahalllelerle ilgili tüm sorunları en kapsamlı kendilerinin bildiklerini belediye ile iç içe çalışmak istediklerini söyledi.
Ankara
16.04.2026
- İMSAK 04:45
- GÜNEŞ 06:17
- ÖĞLE 13:09
- İKİNDİ 16:52
- AKŞAM 19:51
- YATSI 21:17
- Perşembe 20.5 ° / 8.2 ° false
- Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 17.4 ° / 7.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu


