MHP´de deprem sürüyor

MHP´de deprem sürüyor

MHP, Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya´nın istifasının ardından yeni bir istifa haberiyle çalkalanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi´nde sular durulmuyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Atillla Kaya´nın Anayasa değişikliği hakkında Başkanlık sistemi için "hayır" diyeceğini açıklayarak görevinden istifa etmesinin ardından, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı´nın da istifa ettiği söyleniyor.

 Sancaklı´nın Başkanlık Sistemi konusunda rahatsız olduğu ve yakın çevresine daha önce siyasi hayatına mal olsa da "hayır" diyeceğini söylediği konuşuluyordu. MHP kulislerinde Saffet Sancaklı´nın MHP Milletvekilliğinden değil, MHP MYK Üyeliğinden istifa ettiği söyleniyor. 

 MHP´de muhalefeti destekleyen Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz´ın yeniden Devlet Bahçeli safına geçmesinin ardından Saffet Sancaklı´nın istifası Başkanlığa karşı olanların parti içerisinde karşı bir hamlesi olarak değerlendiriliyor. 

 MHP´ye yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre MHP Kocaeli Milletvekili MYK Üyesi eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı´nın istifasını bugün resmi olarak da açıklaması bekleniyor.

 



Anahtar Kelimeler: deprem sürüyor

Ankara

20.05.2025

  • İMSAK 03:36
  • GÜNEŞ 05:22
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 20:08
  • YATSI 21:46
  • Salı 20.8 ° / 8.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 25.1 ° / 9.9 ° Güneşli