Tarih: 25.09.2014 10:41

‘ Rengarenk Nağmeler ‘ Projesi Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binasındaki hibe sözleşmesine Dernek Başkanı Aynur Kılıç, Projeler ve İşletmelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi  ve proje koordinatörü Fatma Baykaldı,  Proje Saha Koordinatörü Barış Gümüşbaş katılmışlardır.

Proje konusunda açıklama yapan Fatma Baykaldı ; Rengarenk Nağmeler projesinin  müzik aracılıyla birçok engelliye ulaşacağını söyleyerek faaliyetlerin ağırlıklı olarak Ankara ve Kırıkkale’de gerçekleşeceğini söyledi. Ayrıca Ankara ve Kırıkkale’de yapılacak proje lansmanından önce ilk ziyaretin  Rengarenk Nağmeler Projesi Korosu ile birlikte 26 Eylül’de Eskişehir’e yapılacağını kaydetti.

Proje faaliyetlerinden haberdar olmak ve katılmak için www.anakucagizedem.com veya www.gunesevi.net adreslerinin ziyaret edilmesini isteyen Proje Saha Koordinatörü Barış GÜMÜŞBAŞ Projenin duyurulması ile ilgili yerel ve ulusal basına , internet haber sitelerine, özellikle Kırıkkale yerel basınına ; ayrıca proje destekçileri Türk Kızılayı, Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezine ve İpekçi Turizme çok teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —