İlginizi Çekebilir
Taklacı Yeniden Başkan, Siteler?e metro sözü
Kızılay-Esenboğa Havalimanı arasına yapılması planlanan metro hattı için, 3 çalışma yapıldığını belirten Gökçek, ?Benim üzerinde durduğum Hacı Bayram?dan ve Siteler?den geçen hat. Başbakanımızı gördüğümüzde ?üçüncü projeyi istiyoruz? dememiz lazım? dedi.
“Benim üzerinde durduğum Hacı Bayram’dan ve Siteler’den geçen hat. İnşallah ona ağırlık vereceğiz. Bakanlığa bunu kabul ettirecek olursak Siteler’e hayat verecek. Onun üzerinde durmamız lazım. Başbakanımızı gördüğümüzde üçüncü projeyi istiyoruz dememiz lazım. Siteler’den de geçer, biz de rahat ederiz. İnşallah 3-4 senede de biter.
KİRALAR SEMBOLİK OLACAK
Samsun Yolu üzerinde size bir yer tahsis ediyoruz. 13 bin metrekare net, temiz kullanılacak yer var. Küçük esnaf rahatlıkla teşhirini yapabilecek. Projeyi bitirdik. Şubat 15 veya 20’sinde birlikte temelini atacağız. Seçim sonrası 6 ay içinde bitecek. Kiraları sembolik yapacağız. Siteler esnafının ayağa kalkması için büyük bir yatırım, büyük bir atılım olacak.”
TAKLACI YENİDEN SEÇİLDİ
Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanlığı’na ise mevcut başkan Hüseyin Taklacı 541 oyla yeniden seçildi. Taklacı, yaptığı çalışmaların bitmediğini ve bundan sonraki süreçte çok daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.
BAŞKANLAR SEĞMEN OLDU
Başkan Melih Gökçek daha sonra, Ankaralılar Derneği Keçiören Şubesi’nde, Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği işbirliği ile düzenlenen Ankara Divan Gecesi’ne katıldı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte seğmen kıyafeti giyen Gökçek, Şentepe’de yapımı devam eden teleferik projesini anlattı. Teleferik projesi ile hem Şentepelilere önemli bir hizmet götüreceklerini hem de teleferik duraklarına yakın olan yerlerde binaların değer kazanacağını vurgulayan Gökçek, seçimlerden önce 3 teleferik durağının açılacağı bilgisini verdi.
Haber: Beril Çuhadaroğlu
Ankara
17.05.2026
- İMSAK 03:41
- GÜNEŞ 05:25
- ÖĞLE 12:50
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 20:05
- YATSI 21:42
- Pazar 19.7 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 15.3 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 19.7 ° / 4.8 ° Güneşli


