İlginizi Çekebilir
Yaşar, “El ele vererek her işin üstesinden geliriz”
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Kaymakamlığı´na atanan Selda Dural´ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.
Daha önce Düzce Vali Yardımcısı olan Dural´a Yenimahalle hakkında bilgi veren Yaşar, “Yenimahalle, şu anda ailelerin en çok ikamet etmek istediği ilçelerden biri. İlçemiz daha önce otel konumundaydı, şimdi modern görüntüsüyle ve alt yapısıyla sadece Ankara´da değil tüm Türkiye´de dikkat çekiyor” dedi.
“Yenimahalle başarıdan başarıya koşan bir ilçe”
Yenimahalle´deki kamu kurum ve kuruluşları arasındaki uyuma da dikkat çeken Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri vatandaşlarımızın yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle´yi yaratmak için çalıştım. Bunu da başardık. Yenimahalle´de el ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz bir iş yok” diye konuştu.
Başkan Yaşar´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dural da, “Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Birlikte güzel işlerde bulanacağımıza inanıyorum. Yenimahalle başarıdan başarıya koşan bir ilçe. Sizi tebrik ediyorum” dedi.
Ankara
18.05.2026
- İMSAK 03:39
- GÜNEŞ 05:24
- ÖĞLE 12:50
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 20:06
- YATSI 21:43
- Pazartesi 15.3 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 19.7 ° / 4.8 ° Güneşli


