İlginizi Çekebilir
Yenimahalle Ceylan İle Yenilenmeyi Bekliyor
Yerel seçimlere geri sayımın başladığı şu günler de Ankara ilçelerin de adaylar seçmenlerin oyunu kazanmak için alan çalışmaların da hareketli saatler yaşıyor. Ankara`nın 25 ilçesin de kıyasıya bir seçim atmosferi yaşanırken Yenimahalle`de Ak Parti Adayı
Otobüs ve metro duraklarından taksi duraklarına , hemşeri derneklerinden mahalle sakinlerine her gün yoğun bir program içinde çalışmalarını sürdüren Ceylan; esnafın sesi soluğu olacağız diyerek Yenimahalle projelerini anlattı.
Ceylan konuşmasının devamın da “Yenimahalle’de binlerce sanayicimiz, esnafımız var, dertleriyle ilgilenilmemiş ama biz onları dinleyeceğiz. Dertleri ile dertleneceğiz. Biz onlara hizmet edip, devletin imkânları ile buluşturacağız. Onlar daha çok para kazanısın, evine daha çok ekmek götürsün diye ne gerekiyorsa yapacağız. Onların sesi soluğu olacağız.” dedi .
Kızılcahamam’lı olduğunu hatırlatan Adem CEYLAN, Karadeniz bölgesine benzer bir doğaya sahip olduklarını ve 30 Mart akşamı saat 22:00 itibari ile de Yenimahalle’yi yeşil ile tanıştıracaklarının sözünü verdi.
Park ve bahçelerin yeşillendirileceğini, mevcut yapılar ile yeni yapılacak konutların çevrelerinde ağaçlandırma oranını artıracağını belirten Adem CEYLAN, memleket havasını Yenimahalle’ye taşıyacaklarını söyledi.
Ankara
01.04.2026
- İMSAK 05:14
- GÜNEŞ 06:41
- ÖĞLE 13:13
- İKİNDİ 16:46
- AKŞAM 19:35
- YATSI 20:57
- Çarşamba 15.4 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 14.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 12.5 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


