İlginizi Çekebilir
Yenimahallede Kutlugün Rüzgarı Büyüdü
MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, yaklaşık bir yıldır seçim çalışmalarını bölgesinde aralıksız sürdürüyor. Kutlugün çalışmalarına MHP Yönetimi de tam destek verdi.
Heyet, İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Hurdacılar Sitesi ve Ostim Bölgelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
ORSİAD ve Ankara Umum Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler İşletme Kooperatifi başkanları eşliğinde bölge esnafı ile toplantı düzenlendi. Mevlüt Karakaya ve Devran Kutlugün’ ün konuşmalarının ardından toplantı, soru cevap eşliğinde devam etti.
Halkın ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılanan MHP’li heyet sanayi bölgelerindeki esnafların sıkıntıları ile ilgili çözüm yollarını esnaflarla paylaştılar.
Heyet içerisinde bulunan MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, İvedik Organize, Ostim, Hurdacılar Sitesi gibi önemli sanayi kuruluşlarının üretimdeki katkılarının karşılığını hizmet noktasında da alacağını söyledi. Kutlugün, sanayileşmede öncü olan Yenimahalle’nin yaşanabilir, modern, tam olarak kalkınmasını tamamlamış bir şehir olduğu günlere az bir zaman kaldığını ifade etti.
Bölge esnafı MHP’ li heyet için dualar eşliğinde kurban kesti.
Ankara
25.09.2026
- İMSAK 05:08
- GÜNEŞ 06:32
- ÖĞLE 12:45
- İKİNDİ 16:09
- AKŞAM 18:49
- YATSI 20:07
- Cuma 20.6 ° / 10 ° Güneşli
- Cumartesi 22.4 ° / 12.6 ° Çok bulutlu
- Pazar 21.6 ° / 12.5 ° Çok bulutlu


