İlginizi Çekebilir
YENİMEK eğitmenleri yeni döneme hazır
Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) eğitmenleri yeni döneme hazır.
Birçok öğretmenin ve idarecinin katıldığı kokteyl öncesinde konuşma yapan Yaşar, bu dönem de Yenimahalle’deki kursiyerlerin meslek edinmeleri için çalışmalarını sürdürecekleri belirtti.
17 kursta 11 bin kursiyer
Yaşar, “Bu dönem de Yenimahalle’deki kursiyerlerimizin meslek edinmelerini sağlamak için gayret edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi Yenimahalle’de hemşerililik bilincini, cumhuriyetin değerlerini, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü egemen kılmak için insanlarımıza anlatmanız gerekiyor. Biz göreve geldiğimizde YENİMEK’te bir bölgemizde 800 kursiyer varken bugün sene içerisinde açacağımız 2 noktayla birlikte toplam 17 noktada 11 binin üzerinde kursiyere ulaşmış olacağız” dedi.
90 branşta mesleki eğitim
Birkaç ay içinde kurs sayısının 17’ye ulaşacağını kaydeden Yaşar, “Kursiyer sayımız da böylece 11 bin dolaylarına yükselecek. Halkımıza 90 branşta eğitim veriyoruz. Bu branşlardan çıkanlar rahatça iş kurabiliyorlar. YENİMEK kurslarını bitirdikten sonra iş kuran insanlarla karşılaştığımızda çok mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.
‘Saygı ve sevgi önem taşıyor’
Dil, din, ırk farkı gözetmeksizin, herkesin eşit olduğunu unutmaksızın hizmet sunmanın önemine değinen Yaşar, şunları söyledi: “Sizlerden tek isteğimiz kursiyerlerimize sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmanız. Başarı elde edebilmenin sırrı budur. Böylece Yenimahalle Belediyesi daha da büyüyecek ve bundan herkes faydalanacak. Hepinize başarılar diliyorum.”
Ankara
17.05.2026
- İMSAK 03:41
- GÜNEŞ 05:25
- ÖĞLE 12:50
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 20:05
- YATSI 21:42
- Pazar 19.7 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 15.3 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 19.7 ° / 4.8 ° Güneşli


